energiebehandelingen

Genees lichaam en geest en laad je energie op

Verander jouw gezondheid met krachtige energiebehandelingen

section divider
Fysieke en emotionele problemen worden vaak veroorzaakt door een tekort aan Qi en blokkades in ons energiesysteem.

In het moderne leven ervaren veel mensen regelmatig uitputting, vermoeidheid of burnout en lijden zij aan een tekort aan energie of Qi. Deze energie wordt niet gemakkelijk weer opgeladen door het voedsel dat we eten, onze slaap of onze trainingsroutines.

Some blockages are created by our thoughts and emotions. When they are repeated over time, they create problems that lead to physical symptoms and pain.

Sun Kyeong Qi Masters en consulenten gebruiken een unieke combinatie van acupressuur en geluid om spanning los te maken en de circulatie van Qi in het lichaam te herstellen. De klank wordt gemaakt met behulp van een ademhalingstechniek en leidt Qi diep in het energiesysteem, laadt het hele lichaam op en opent alle energiekanalen om de fysieke, emotionele en spirituele gezondheid goed te ondersteunen.

  • Vermindering van chronische aandoeningen
  • Verzacht pijn veroorzaakt door stress of emotioneel trauma
  • Ondersteunt de circulatie van bloed en energie naar zones die genezing nodig hebben
  • Herlaad je energieniveau
  • Herstel rust en evenwicht
section divider

Wat mensen zeggen over de behandeling

De conventionele manier om angst en depressie te overwinnen werkte niet voor mij, maar ik ben zo blij dat ik Sun Kyeong gevonden heb. Ik wist echt niet wat te verwachten, maar ik had niet gedacht dat ik me zo snel zo goed zou voelen.

Mellissa Londen

Mijn gedachten werden veel positiever en het voelde bijna alsof het onmogelijk was om nog negatieve gedachten te hebben.

Kim Londen
section divider
Wil je liever een online energiebehandeling proberen?

Qi is niet gelimiteerd door tijd of ruimte. Consulenten kunnen QI overbrengen via spraak- of videogesprekken op Zoom, WhatsApp of telefoon, ongeacht waar je je bevindt in de wereld.

Online energiebehandelingen gebruiken een ademhalingstechniek om een geluidstrilling te creëren om Qi diep in je energiesysteem door te geven.

Deze energiebehandelingen zijn een gemakkelijke en effectieve manier om stress en angst te verlichten en nieuwe energie te geven. Ze helpen je om je kalm, vredig en positiever te voelen, waar ter wereld je ook bent.

section divider

Hoe energiebehandelingen werken

Het menselijk lichaam heeft
84k

Energieporiën

12

Grote energiebanen

360

Energiekanalen

In ancient eastern cultures, emotional and physical well-being is dependent on having an abundance of energy, or Qi, that flows freely through the body. Vandaag de dag blokkeren de vele druk en eisen van het moderne leven onze energie en putten die uit, waardoor we ziek worden.

Sun Kyeong Qi Masters en consulenten trainen intensief zodat ze verschillende energieblokkades kunnen identificeren door acupressuurpunten over het hele lichaam te stimuleren. Dit vermindert spanning en herstelt de natuurlijke stroom van Qi.

De focus ligt eerst op de onderbuik, waar emotionele stress vaak wordt opgeslagen. Spanning hier kan spijsverteringsproblemen en rugpijn veroorzaken. Vervolgens worden de belangrijkste punten op de rug, schouders, nek, hoofd, armen en benen behandeld. Elke behandeling is individueel en afgestemd op jouw lichaamstype en conditie.

De consulenten gebruiken ook een ademhalingstechniek om een specifieke geluidstrilling te creëren die energieblokkades oplost en energie diep in de energiekanalen geleidt. Er is aangetoond dat geluidstrillingen een groter effect hebben dan alleen aanraking en daarom kunnen energiebehandeling ook online worden gegeven.

section divider

Top veelgestelde vragen

Welke fysieke problemen kunnen met energiebehandelingen worden verholpen?

Energiebehandelingen helpen het lichaam weer op te laden met energie waardoor het lichaamseigen genezend vermogen wordt gestimuleerd. De consulenten concentreren zich op de gezondheid van het energiesysteem en de Qi-niveaus in plaats van op de ziekte. Het is bewezen dat energiebehandelingen helpen bij spijsverteringsstoornissen, vermoeidheid, pijn, slapeloosheid, stress en andere fysieke en emotionele problemen.

Bij welke emotionele problemen kunnen energiebehandelingen verlichting brengen?

Energiebehandelingen kunnen heilzaam zijn bij het verlichten van angst, stress, depressie, woede, een laag gevoel van eigenwaarde, gebrek aan focus of motivatie en helpen de druk van het moderne leven te verminderen

Waarom moet ik Qi ontvangen

Mensen worden steeds meer overspoeld door stress en de druk van het moderne leven, waardoor hun Qi wegvloeit en ze ziek worden. Een Sun Kyeong energiebehandeling is een eerste stap om het lichaam en de geest tot rust te brengen, cellen te regenereren, pijn te verhelpen en het eigen genezend vermogen van het lichaam te stimuleren.

Waarin verschillen Sun Kyeong energiebehandelingen?

De unieke combinatie van acupressuur en geluid opent het energiesysteem waardoor je Qi kunt ontvangen. Heel wat moderne kwalen komen voort uit een tekort aan Qi. Energiebehandelingen zijn een unieke manier om het natuurlijke genezingsvermogen van het lichaam te herstellen en te ondersteunen.

Waarom gebruiken energiebehandelingen geluid?

De ademhalingstechniek creëert een vibratie die gebruikt wordt om Qi in het energiesysteem te leiden, wat dieper en effectiever is dan aanraking alleen. De vibratie van de klank helpt ook om hardnekkige en diepgewortelde spanning en blokkades op te lossen. Het is een unieke, krachtige en effectieve manier om het lichaam op te laden en te ontgiften.

Is een energiebehandeling voor iedereen geschikt?

Energiebehandelingen zijn geschikt voor alle leeftijden en vinden volledig gekleed plaats. Wij vragen dat jongeren onder de 16 jaar begeleid worden door een volwassene.

Zijn energiebehandelingen pijnlijk?

Bij energiebehandelingen wordt gebruik gemaakt van acupressuur, wat tijdelijk ongemak kan veroorzaken, maar naarmate blokkades en spanningen worden losgelaten, zult u zich ontspannen en comfortabel voelen. De gebruikte druk kan worden aangepast aan je leeftijd, gezondheid en gevoeligheid.

Kan ik een energiebehandeling volgen tijdens de zwangerschap?

Energiebehandelingen zijn veilig en bieden ondersteuning tijdens de zwangerschap. Informeer de consulent altijd vóór de behandeling als je zwanger bent. Afhankelijk van het stadium van de zwangerschap wordt acupressuur gebruikt op verschillende plaatsen van het lichaam en met verschillende druk. Tijdens de zwangerschap moeten moeders Qi ontvangen om hun lichaam en de groei van hun baby te ondersteunen.

Kan ik een energiebehandeling volgen als ik een specifieke medische behandeling krijg?

Energiebehandelingen zijn veilig en zijn een aanvulling op elke conventionele medische behandeling. Onze consulenten kunnen evenwel niet het advies van een gekwalificeerde arts vervangen.