energieklassen

Open je geest voor licht, wijsheid en positiviteit

Kom in contact met de vibratie van Qi via dagelijkse lessen

section divider
Sun Kyeong klassen zijn een unieke methode die je helpt om je te verbinden met de vibratie van Qi, door de dagelijkse beoefening van chanten, beweging en meditatie.

Sun Kyeong Masters trainen intensief om de vibratie van Qi over te brengen tijdens een les van een uur om mensen te helpen energieblokkades op te heffen, op te laden en te ontgiften.

Na verloop van tijd leidt deze dagelijkse praktijk tot een grotere hoeveelheid gezondheid, geluk en spirituele verbondenheid.

Energieklassen helpen je om:
  • Diepe energieblokkades opheffen om een gezonde Qi-circulatie te
    herstellen
  • Verhoog je energieniveaus
  • Elimineer stress, angst en negatieve emoties
  • Verwerf mentale helderheid
  • Verlos je van giftige stoffen
  • Verlicht pijn en spanning
  • Herstel geluk en innerlijke rust
  • Versterk het natuurlijke afweersysteem van je lichaam
section divider

Wat mensen zeggen over de klassen

Sun Kyeong is een reddingsvlot geweest in een grote stormachtige oceaan, daar ben ik diep dankbaar voor en ik geloof echt dat deze praktijk in staat is om veel mensen over de hele wereld te bereiken en te genezen.

Tonia California

De lessen geven me zo'n licht en positief gevoel. Sun Kyeong brengt spiritualiteit in mijn dagelijks leven en geeft me een ondersteunend netwerk van lieve mensen.

Nadja Barcelona
section divider
Wil je liever online deelnemen aan onze klassen?

Wij streamen al onze klassen live, zodat je kunt deelnemen aan elke les waar je ook bent in de wereld en vanuit het comfort van je huis. Qi gaat voorbij tijd en ruimte, waardoor online lessen de perfecte manier zijn om energie te ontvangen en lichaam en geest te herbronnen, vooral als je niet in de buurt van een Sun Kyeongcentrum woont.

section divider

Top veelgestelde vragen

Welke fysieke problemen kunnen met energieklassen worden verholpen?

Onze energieklassen laden het lichaam op met de vibratie van Qi om het eigen genezend vermogen van het lichaam te stimuleren. Ze kunnen heilzaam zijn voor mensen die lijden aan spijsverteringsstoornissen, vermoeidheid, pijn, slapeloosheid en andere kwalen. Voor advies over specifieke gezondheidsproblemen kan je een consult boeken.

Bij welke emotionele problemen kunnen energieklassen verlichting brengen?

Energieklassen brengen de geest tot rust en laden het lichaam op. Zij kunnen nuttig zijn bij het ondersteunen van mensen die lijden aan angst, stress, depressie, woede, een laag gevoel van eigenwaarde, gebrek aan focus of motivatie en helpen de druk van het moderne leven te verminderen.

Ik vind meditatie moeilijk omdat ik een erg drukke geest heb. Gaan energieklassen mij helpen?

Alle energieklassen beginnen met chanten en bewegingen om de geest te kalmeren en tot rust te brengen. Dit maakt meditatie makkelijker. De meditatie wordt stap voor stap begeleid, en helpt degenen die moeite hebben met focussen.

Kan iedereen meedoen aan een Sun Kyeong energieklas?

Alle leeftijden en niveaus zijn welkom in onze energieklassen. De bewegingen kunnen worden aangepast voor mensen met gezondheids- of flexibiliteitsproblemen. De deelnemers zitten gewoonlijk op kussens op de vloer, maar er zijn ook stoelen beschikbaar.

Ik zie mezelf niet als een spiritueel persoon, past de klas wel bij mij?

De klassen staan open voor iedereen, uit alle religieuze, etnische of culturele achtergronden. We vragen de deelnemers gewoon om de etiquette en de manieren van de klas in acht te nemen.

Wat moet ik aantrekken?

Wij raden je aan comfortabele, ruimzittende kleding te dragen zodat je gemakkelijk kunt bewegen. Wel vragen wij voor de klassen sokken en T-shirts te dragen in plaats van mouwloze topjes.

I kan niet zingen. Kan ik nog steeds chanten?

Je hoeft geen goede zanger te zijn om te kunnen chanten. Chanten werkt met de adem vanuit het energiecentrum in de onderbuik. We chanten in een groep in combinatie met een opname, dus je hoeft je niet zelfbewust te voelen.

Hoeveel lessen worden aanbevolen?

Energieklassen worden gegeven volgens een flexibel tijdschema. Voel je vrij om zo veel of zo weinig lessen bij te wonen als je wilt. Wij raden echter aan om met twee lessen per week te beginnen om echt de voordelen te voelen.