Over

Sun Kyeong staat voor mensen met een mooi hart die in een mooie wereld leven

Er is een vibratie die krachtiger is dan alle andere, omdat ze rechtstreeks afkomstig is van de Universele Mind. Het creëert en ondersteunt alle levende wezens met universeel licht, liefde en energie. Het is Qi, de vibratie van het leven.

Sun Kyeong is een spirituele praktijk die begon in de bergen van Zuid-Korea, en die ons opnieuw verbindt met onszelf, de natuur en het Universum door ons af te stemmen op de vibratie van het leven, Qi. Nu de wereld in steeds grotere sociale en milieucrises verkeert, heeft de mensheid meer dan ooit behoefte aan een nieuwe methode die de grenzen van de menselijke intelligentie overstijgt.

Sun Kyeong bestaat uit energiebehandelingen, energieklassen en een transformerende voorouder genezingscursus om familiepatronen te zuiveren.

Na verloop van tijd leidt deze praktijk ons tot het begrijpen van de wetten van de natuur en leidt ons naar meer gezondheid, geluk en spirituele verbinding. 

section divider

Veel van de problemen die mensen vandaag de dag ervaren, komen voort uit een uitputting van Qi.

Op het werk en in ons persoonlijk leven staan velen van ons dagelijks op dezelfde drempel en denken dat er iets moet veranderen. Stress, angst, vermoeidheid en chronische gezondheidsproblemen nemen toe. Mensen zijn op zoek naar een manier om echt gelukkig te zijn en zin te vinden in hun leven.

We zijn steeds meer losgeraakt van de vibratie van het leven – Qi. Sun Kyeong is een transformationeel pad dat ons helpt verbinding te maken met de oneindige bron van universeel licht, liefde en energie, ontworpen om ons gezond, gelukkig en ondersteund te houden om in harmonie met elkaar en de natuur te leven.

section divider

De Sun Kyeong meesters

Sun Kyeong Qi meesters zijn speciaal opgeleid om Qi te ontvangen en door te geven. Zij leven een geestelijk leven dat gewijd is aan de zorg voor het welzijn van anderen.

Qi-meesters worden opgeleid in de bergen van Zuid-Korea en onderhouden hun vermogen om Qi over te brengen door elke dag 3 tot 4 uur persoonlijke training te volgen. Qi-meesters komen uit alle delen van de samenleving en van over de hele wereld. Velen zijn zelf hersteld van chronische gezondheidsaandoeningen en zijn anderen over de hele wereld gaan helpen.