Voorouder genezing

Genees familiepatronen om je leven te vernieuwen

Bevrijdt je van karmische patronen en creëer een betere toekomst met voorouder genezing.

section divider
Voorouder genezing is een diepgaande manier om karmische patronen te zuiveren en harmonie in elk aspect van je leven te herstellen.

De meeste mensen begrijpen dat emotionele patronen van invloed zijn op welzijn, relaties en levenskansen. Familiepatronen die door vorige generaties zijn overgeërfd, zijn echter zeer invloedrijke factoren die minder bekend zijn. Voorouder genezing is een krachtige methode die deze energiepatronen identificeert en zuivert, om meer welzijn en emotionele vrijheid te creëren en mensen te verbinden met hun ware aard. 

Door middel van voorouder genezing kunnen individuen en families eindelijk diepe blokkades en karma overwinnen, en een gezonde en sterke basis opbouwen voor henzelf en toekomstige generaties.

section divider

Hoe werkt voorouder genezing

In onze energiesystemen kunnen emotionele patronen, levenservaringen van voorouders, herinneringen, pijn, gezondheidsproblemen en zelfs verslavingen worden ingeprent en doorgegeven aan toekomstige generaties. Het komt zelfs vaak voor dat belangrijke gebeurtenissen of trauma’s in het leven van een individu weerspiegeld worden in het leven van hun voorouders.

Voorouder genezing is een diepgaande en spirituele cursus om die familiepatronen, die ons welzijn en onze relaties negatief beïnvloeden, te zuiveren. De cursus maakt gebruik van energie en geluid (vibratie) en is gebaseerd op de praktijk van het respecteren van voorouders en het waarderen van het leven.

Terwijl steeds meer mensen streven naar een gezonder en gelukkiger leven door middel van dieetveranderingen, zelfontplooiing en spiritueel werk, merken mensen nog steeds dat ze met kwaaltjes en patronen zitten die ze maar niet kunnen veranderen. Voorouder genezing kan vaak de verandering zijn om karma en familiepatronen voor eens en voor altijd te helen. 

section divider

De cursus

Deze diepgaande spirituele praktijk omvat een 21-daagse basiscursus bestaande uit vier sessies, ceremonies genoemd, gedurende een periode van drie weken en dagelijkse chanting.

Elke ceremonie duurt 90 minuten en vindt plaats in de Saemtu, een kamer gevuld met Qi. Elke ceremonie is voorzien van een schotel met voedsel, fruit, bloemen en rijst en de deelnemers bieden wijn aan bij het begin van de ceremonie. Dit is om respect en dankbaarheid te tonen aan de Bron, de natuur en de voorouders en wordt met toewijding en liefde bereid.

Het energiepatroon van de voorouders verandert dagelijks door het chanten en ontvangen van de vibratie van Qi, via het lichaam en de geest van de nakomeling. Het is een bemoedigend proces en brengt diepgaande spirituele en energetische veranderingen die patronen voor altijd kunnen doorbreken.

 

Spreek met ons

Aangezien elk individu en zijn gezin uniek is, is het raadzaam een afspraak te maken zodat wij je door de cursus kunnen loodsen en deze op jouw specifieke behoeften kunnen afstemmen. Prijzen beginnen vanaf £1500.

 

Heb je liever een online ervaring?

We kunnen ook voorouder genezingscursussen online organiseren. Boek een consultatie voor meer informatie.

Boek vandaag nog een voorouder genezingsconsult. 
section divider

Top veelgestelde vragen

Zal voorouder genezing mijn fysieke en emotionele welzijn helpen?

We hebben allemaal een lichaam, geest en ziel en die drie zijn met elkaar verbonden. Het verbeteren van onze energie en het verlichten van de geest van onze voorouders verandert het energiepatroon in ons leven. Voorouder genezing is eerder een spirituele praktijk dan een cursus om onze fysieke en emotionele problemen te genezen. Veranderingen op spiritueel niveau kunnen echter doorsijpelen naar ons fysieke leven. Veel mensen die aan de cursus hebben deelgenomen, hebben positieve en diepgaande veranderingen ervaren.

Moet ik andere leden van mijn familie meebrengen?

Er is slechts één persoon in het gezin nodig om aan de cursus deel te nemen, maar partners, broers en zussen, ouders en kinderen zijn van harte welkom als zij willen deelnemen.

Ik woon niet in de buurt van een centrum, kan ik toch voorouder genezing volgen?

Het is mogelijk om deel te nemen vanuit een ander land of een andere stad, door de ceremonies en chanting lessen online te volgen. De cursus is net zo effectief online omdat Qi energie onafhankelijk van ruimte en tijd werkt.

Ik weet niet veel over mijn familie. Doet dat ertoe?

Je hebt geen gedetailleerde stamboom nodig om aan de cursus deel te nemen, maar een consultatie is wel nodig om voor elke persoon de belangrijkste familietakken uit te werken.

Ik zou graag mijn familie genezen, maar ik ben geen spiritueel persoon. Is dat belangrijk?

Voorouder genezing bestaat uit ceremonies en chanten en zelfs als je niet bekend bent met deze praktijk, is het belangrijk om te proberen open te staan. Mensen van vele verschillende religieuze en culturele achtergronden nemen deel aan de cursus voorouder genezing en ondervinden veel voordelen van het proces.

Welke veranderingen kan ik verwachten als ik voorouder genezing volg?

Voorouder genezing is een spirituele praktijk om respect te tonen aan onze voorouders die ons ons leven schonken. Het is een proces om de karmische patronen te helen die van vorige generaties zijn doorgegeven. Het kan een zeer aangrijpend proces zijn, maar ieders ervaring is anders.

Ik hou niet van mijn familie en praat er niet mee. Zou het mij helpen om hen te helpen?

Als er sprake is van scheiding, pijn of trauma in een familie, is het soms belangrijker om deel te nemen aan de cursus als een manier om deze patronen op te ruimen voor toekomstige generaties en vrede en harmonie in de familie te brengen.